Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، نشریه بیلد، رژیم اسرائیل را مظنون اصلی ‌ترور شهید «محسن فخری‌زاده» نامید و نوشت که احتمال انتقام‌گیری ایران، تل‌آویو را بسیار نگران کرده‌ است.


این نشریه نوشت: رئیس سازمان انرژی هسته‌ای ایران گفته که ‌ترور این فیزیکدان، پیشرفت برنامه هسته‌ای را متوقف و مختل نخواهد کرد. پیامد این ‌ترور، کار را برای مقامات اسرائیلی دشوار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر اسرائیل نه‌تنها باید با تهدیدهای انتقام‌جویانه و حملات تلافی‌جویانه از سوی ایران مقابله کند، بلکه باید مراقب تهدیدهای طرفداران ایران در کشورهای همسایه نزدیک نیز باشد. در این ارتباط «شیخ نعیم قاسم» معاون رهبر حزب‌الله لبنان، حمله به فخری‌زاده را اعلان جنگ علیه ایران و کل منطقه توصیف کرده است.


در ایران خشم مردمی از این اقدام ‌تروریستی، بالا گرفته و پرچم‌های آمریکا و اسرائیل به همراه تصاویری از ‌ترامپ و بایدن در مقابل وزارت امور خارجه به آتش کشیده می‌شود. رهبر ایران تهدید کرده کسانی که پشت‌ سر عوامل این ‌ترور هستند باید مجازات شوند و رئیس ستاد مشترک ارتش، از «انتقام وحشتناک» خبر داده است.


در واکنش به این تهدیدها، رسانه‌های اسرائیل گزارش دادند تدابیر حفاظتی از سفارتخانه‌های این رژیم در سراسر جهان افزایش یافته و نگرانی از حملات تلافی‌جویانه ایران به اوج خود رسیده است. تهران امکانات زیادی برای ضربه زدن داشته و نیروهای لازم برای این کار را نیز دارد.


هرچند نه اسرائیل و نه آمریکا رسماً دست داشتن در این ‌ترور را تأیید نکرده‌اند، اما نشانه‌های روشنی وجود دارد که تل‌آویو و واشنگتن انگیزه کافی برای این حمله داشته‌اند؛ در آوریل ۲۰۱۸، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، نتایج یک عملیات سرویس مخفی را ارائه داد و در پایان آن با نام بردن از «محسن فخری‌زاده» تأکید کرد: این نام را به‌خاطر بسپارید.


چند هفته پیش، آژانس اعلام کرد ایران دوازده برابر آنچه در توافق هسته‌ای مجاز شناخته شده، اورانیوم غنی‌شده دارد و این نشان می‌دهد سیاست‌های آمریکا و اقدامات اسرائیل نتوانسته خللی به پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران وارد کند.
در همین حال یک تحلیلگر صهیونیست گفت: ایران، ‌ترور فخری‌زاده را تلافی خواهد کرد. ایهود یااری تحلیلگر کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گفت: ایران برای مقابله به مثل، چند گزینه دارد. اولین مورد شامل تقویت برنامه هسته‌ای از جمله غنی‌سازی اورانیوم تا ۲۰ درصد و فسخ بخش‌هایی از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT)؛ و به راه انداختن دوباره رآکتور آب سنگین است.


وی افزود: ایران می‌تواند مانند حمله سال ۲۰۱۹ به تأسیسات نفتی سعودی، حمله بزرگی به اسرائیل ‌ترتیب دهد و به حملات جزئی مانند حمله به سفارت یا هدفی با اهمیت مشابه بسنده نمی‌کند. روزنامه اماراتی نشنال نیز در گزارشی نوشت: ایران گزینه‌های متعددی برای واکنش به ‌ترور فخری‌زاده دارد. ایران به تلافی ‌ترور «محسن فخری‌زاده» دانشمند صنعت دفاعی کشور می‌تواند از گزینه‌های نظامی و دیپلماتیک از جمله تشدید فعالیت در منطقه و حمله به اهداف مرتبط با اسرائیل استفاده کند.


این رسانه اماراتی در گزارشی با عنوان «ایران چگونه به ‌ترور دانشمند عالی‌رتبه هسته‌ای خود واکنش نشان خواهد داد» افزود: ایران شمار متنوعی از گزینه‌های نظامی و دیپلماتیک را برای پاسخ به ‌ترور فخری‌زاده در اختیار دارد. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران وعده انتقام سخت را از عوامل ‌ترور این دانشمند برجسته کشور داده، است.  «کنث کاتزمن» کارشناس مسائل ایران در بخش خدمات پژوهشی کنگره آمریکا، به نشنال گفت: فخری‌زاده به‌عنوان معمار پژوهش‌های هسته‌ای شهرت زیادی داشت و به یقین در ایران صاحب اعتبار و احترام بود. در نتیجه، نظام برای اقدامات تلافی‌جویانه از حمایت برخوردار است.

 

کیهان

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: فخری زاده اسرائیل ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه

یک سازمان حقوق بشری از احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از بمب‌های حرارتی در غزه و تبخیر و ذوب کردن اجساد خبر داد.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه خواستار تحقیقات بین‌المللی درمورد احتمال استفاده رژیم اسرائیل از تسلیحات حرارتی در جنگ غزه شد که میتواند اجساد را تبخیر و یا ذوب کند.

این سازمان حقوق بشری خواستار تشکیل کمیته تحقیقات بین‌المللی متشکل از کارشناسان متخصص درمورد سلاح مورد استفاده رژیم صهیونیستی در تجاوز به غزه شد، از جمله اینکه اسرائیل ممکن است در این جنگ از بمب‌هایی استفاده کرده که حرارت شدید تولید می‌کنند و منجر به تبخیر اجساد قربانیان می‌شود.

در این گزارش آمده است: دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه شواهدی موثق و اطلاعات اولیه جمع‌آوری کرده است که بخش پنهان کشتار وحشتناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه را برملا می‌کند؛ شواهدی که نشان می‌دهد جنگنده‌های اسرائیل بمب‌هایی بر منازل مسکونی در غزه می‌اندازند که می‌توانند اجساد را تبخیر و یا ذوب کنند.

این سازمان اعلام کرد: روی آوردن ارتش اشغالگر به ویرانی کامل منازل مسکونی غزه و کشته و مجروح کردن تعداد زیادی از مردم این منطقه، این نگرانی‌ها را به‌وجود آورده که احتمالا از سلاح حرارتی موسوم به «بمب خلاء» یا گرمافشاری استفاده کرده است. این بمب‌ها در عرصه نظامی به تاثیرشان در تخریب غار‌ها و تونل‌های زیرزمینی معروف هستند.

در بخشی از این گزارش آمده است: هزاران قربانی فلسطینی همچنان مفقود هستند و دلیل آن نبود امکانات لازم برای برداشت آوار، پیدا نکردن آن‌ها و یا ناپدید شدن اجباری آن‌ها از سوی اسرائیل است. مواردی ثبت کردیم که به هنگام انجام عملیات یافتن اجساد، برخی از آن‌ها ناپدپد و یا به خاکستر تبدیل شده‌اند که این امر پرسش‌هایی درخصوص نوع بمب‌های استفاده شده در جنگ غزه را بوجود می‌آورد. کارنامه اسرائیل در ارتکاب جنایت‌های وحشتناک و نقض قوانین بین‌المللی انسانی از جمله نقض اصل تمایز، اصل تناسب، اصل ضرورت نظامی و قواعد حفاظت در درگیری‌های مسلحانه، به ویژه در جریان حمله نظامی مداوم به غزه سیاه است.

این نهاد حقوق بشری همچنین آورده است: ارتش اشغالگر همواره از نواع مختلف سلاح و بمب‌های ویرانگر غیرمتناسب علیه غیرنظامیان فلسطینی استفاده کرده است و این امر در تضاد با اصل محافظت از غیرنظامیان و اموال آن‌ها در جنگ است.

بر اساس این گزارش، قانون بین‌المللی انسانی بر اساس توافقات ۱۸۹۹ و ۱۹۰۷ لاهه و همچنین توافق ژنو در سال ۱۹۴۹ استفاده از بمب‌های حرارتی یا به اصطلاح گرمافشاری در مناطق مسکونی و هدف قرار دادن غیرنظامیان را ممنوع کرده است.

دیگر خبرها

  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • ادعای اسرائیل درباره ترور نیروی وابسته به سپاه؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • واکنش خبرگزاری تسنیم به ادعای اسرائیل درباره ترور یک نیروی وابسته به سپاه
  • ادعای جنجالی؛ رالف رانگنیک سرمربی بایرن مونیخ نخواهد شد!
  • تسنیم: رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه ندارد / رسانه های اسرائیل مدعی ترور او شدند (+عکس)
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • ایران با چند درصد ظرفیت به اسرائیل حمله کرد؟
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل