Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پایگاه المانیتور در یادداشتی ضمن اشاره به اذعان مقام‎های ارشد اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی به قدرت روزافزون ایران در منطقه، نوشته است که صهیونیست‎ها در پی تحولات اخیر در منطقه و سیاست‎های دونالد ترامپ تنها می‎بینند. تاریخ انتشار: 13:22 - 21 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۸۱۵۶

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛  پایگاه المانیتور در یادداشتی به قلم «بن کاسپیت»، نوشته است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در نهایت فرصت یافت تا به حمله ترکیه به شمال سوریه واکنش نشان دهد و با انتشار یک توییت سیاسی در روز ۱۰ اکتبر (۱۸ مهر) این حمله را محکوم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره آنچه "پاکسازی قومی کردها" به وسیله ترکیه و گروه‌های نیابتی آن خوانده، هشدار داده اما هیچ اشاره‌ای به این موضوع نکرده که چگونه آمریکا شمال سوریه را ترک کرد؛ موضوعی که با صدای بلند در سراسر خاورمیانه و کریدور‌های تاسیسات دفاعی نگران اسرائیل طنین انداز شد.

خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه؛ ضربه مرگبار بر امید و آرزوهای اسرائیل

کاسپیت می‎نویسد: ۳ روز طول کشید تا نتانیاهو محکومیت ضعیف خود را از حمله ترکیه منتشر کند. این ۳ روز، روز‌های بسیار دشواری بودند؛ چرا که مقام‎های اسرائیل در میان روند دشوار بیدار شدن درباره ترامپ قرار داشتند. تصمیم ناگهانی رئیس جمهور آمریکا مبنی بر خروج فوری نیروهای آمریکایی از شمال سوریه و در پی آن حمله ناگهانی ترکیه به مناطق تحت کنترل کردها ضربه مرگباری بر امید و آرزو‌های اسرائیل در جبهه‌های شمالی خود بود.

اذعان مقام ارشد صهیونیست به تنها ماندن این رژیم

یکی از مقام‎های ارشد دفاعی رژیم صهونیستی به المانیتور می‌گوید: در حال حاضر ما تنها مانده‌ایم، توازن راهبردی قدرت درست در مقابل چشمان ما در حال تغییر است، بد‌ها پیروز شدند و خوب‌ها ما را رها کردند. اکنون اسرائیل به حال خود رها شده تا در برابر محور قدرتمند ترکیه-روسیه-ایران بایستد.

جلسه اضطراری نتانیاهو با کابینه امنیتی برای بررسی تحولات منطقه

بن کاسپیت در ادامه یادداشت می‌نویسد: در روز ۶ اکتبر (۱۴ مهر) و درست پیش از بیانیه غم‌انگیز ترامپ و به دنبال آن حمله ترکیه، نتانیاهو خواستار برگزاری جلسه‌ای با کابینه امنیتی خود شد. اعضای این کابینه برای نخستین بار طی ماه‌های اخیر کابینه گرد هم آمدند تا درباره آخرین تحولات منطقه رایزنی کنند؛ نه فقط درباره تهدید ایران که پس از حمله به تاسیسات آرامکو، تهدیدها بسیار ملموس‌تر شده است.

یک مقام‎ ارشد امنیتی اسرائیل که با المانیتور گفت‎وگو کرده، مدعی شده "ما می‌دانیم که این کار نیروی هوایی ایران بود. آمریکایی‌ها هم این را می‌دانند. هر کسی که لازم باشد این را می‌داند. با این وجود این موضوع هنوز از اقدام محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران جلوگیری نکرده که در یک استودیوی تلویزیونی می‌نشیند و بدون کوچکترین وقفه‌ای می‌گوید که ایران هیچ ارتباطی با این حمله ندارد."

خروج از سوریه و افزایش نگرانی مقامات رژیم صهیونیستی 

المانیتور در ادامه می‌نویسد: اسرائیل در نهایت بیدار می‌شود و این روند بسیار دردناکی است. این امر برای ترامپ که زمانی خود را حامی سرسخت صهیون -اگر نگوییم خود مسیح- می‌دانست در مجموع زیاد زمان‌بر نبود که خود را از اسرائیل جدا کند. بسیار ناراحت کننده است گوش دادن به چاپلوسی‌های سخنگوی حزب لیکود، زمانی که در محافل گوناگون درباره خروج ناگهانی آمریکا از شمال سوریه و رها کردن کُرد‌ها از سوی آمریکا چیزی پرسیده می‌شود.

بر باد رفتن شبه رؤیای نتانیاهو درباره ترامپ

یک منبع نظامی رژیم صهیونیستی به المانیتور می‌گوید: "درست است که این سیاست در زمان باراک اوباما آغاز شد، اما ما امید داشتیم که در زمان ترامپ همه چیز برعکس شود. این بسیار دلسرد کننده است، زیرا ما می‌بینیم که آمریکایی‌ها تصمیم گرفته‌اند که از این پس پلیس جهان نباشند پیش از آنکه خود جهان در این باره تصمیم بگیرد که می‌تواند بدون نیروی پلیس خود را مدیریت کند."

اسرائیل مجبور به تغییر طرح‌های خود شد

این یادداشت در بخش دیگری می‎گوید: تغییرات در منطقه، اسرائیل را وادار کرده تا طرح‌های خود را تغییر دهد، درباره مفاهیم خود بازنگری کند و خود را برای سناریو‌هایی آماده کند که مدت زمان زیادی است بایگانی شده‌اند. یکی از این سناریو‌های ممکن احتمال جنگیدن در بیش از یک جبهه در آینده‌ای بسیار نزدیک است. این بار بر روی دوش «آویو کوخاوی»، رئیس ستاد مشترک ارتش گذاشته می‌شود. روز ۱۰ اکتبر (۱۸ مهر) او با «موشه کحلون»، وزیر دارایی اسرائیل دیدار کرد تا درباره تقاضا برای افزایش قابل ملاحظه بودجه با هدف آماده شدن در برابر یک سناریوی جنگ تمام عیار با حزب الله، سوریه، ایران، غزه و احتمالا با برخی گروه‌های دیگر، گفت‎وگو کند. اسرائیل بعد از ۳ سال که فکر می‌کرد در طرف برنده بازی قرار دارد به تدریج در حال پی بردن به این موضوع است که در طرفی قرار دارد که در حال باخت و یا دست کم در حال رها شدن است.

بن کاسپیت می‎نویسد: اسرائیل بر این عقیده است که اگر حمله‌ای از سوی ایران صورت بگیرد از خاک این کشور صورت نخواهد گرفت.

هیچ سامانه‌ای موفق به رهگیری موثر موشک‌های کروز ایران نیست

نگارنده این یادداشت می‎افزاید که اسرائیل حفاظت شده‌ترین منطقه در جهان است اما مشکل درباره موشک‌های کروز ایران این است که تاکنون هیچ سامانه‌ای به طور مؤثر موفق نشده آنها را رهگیری کند. در حالی که اسرائیل سامانه‌های پدافند موشکی پاتریوت را در اختیار دارد  اما  به نظر می‌رسد که اینها کافی نیستند. اخیرا به صنایع نظامی اسرائیل دستور داده شده تا تلاش‌های خود را برای یافتن یک راه حل بهتر بیشتر کنند اما این امر زمان‌بر خواهد بود و بنابراین  درخواست‌هایی مطرح شده تا اسرائیل به خصوص زیرساخت‌های حیاتی خود مانند تاسیسات ذخیره سازی آمونیا در حیفا، سایت‌های ذخایر سوخت و ... را تعطیل کند.

درخواست یک شخصیت صهیونیست برای تعطیلی رآکتور دیمونا

المانیتور می‌افزاید: یوزی ایون، دانشمند اسرائیلی که در ساخت رآکتور دیمونا نیز نقش مهمی ایفا کرده، طی یادداشتی در روز ۳ اکتبر (۱۱ مهر) از کابینه اسرائیل خواسته تا تعطیل کردن این رآکتور را مورد بررسی قرار دهد.

اذعان رئیس پیشین ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به قدرت روزافزون ایران

این پایگاه در بخش دیگری می‎نویسد: «گابی اشکنازی»، رئیس پیشین ستاد ارتش اسرائیل در مصاحبه با روزنامه معاریو درباره جنگ «یوم کیپور» گفته "آریل شارون دائما یادآوری می‌کرد که اسرائیل نباید خود را در خط مقدم جبهه جنگ با ایران قرار دهد، نتانیاهو این قانون اساسی را نقض کرد، او ایران را به عنوان تهدید نهایی علیه اسرائیل معرفی و از این موضوع به عنوان یک اهرم انتخاباتی استفاده کرد. ۱۰ سال است که نتانیاهو به قدرت بازگشته است و قرار است که جلوی برنامه هسته‌ای ایران گرفته شود در حالی که ایران بیش از هر زمان دیگری بر منطقه تسلط پیدا کرده و اسرائیل به تنهایی در معرض این تهدید قرار دارد. نتانیاهو که در جبران اشتباهات ۱۰ سال گذشته خود ناتوان بوده احتمالا به زودی از تصویر خارج شود."

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اسرائیل المانیتور رژیم صهیونیستی ترکیه ایران حمله ترکیه به شمال سوریه آمریکا ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۴۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم

از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی، شرایط منطقه ای و جهانی، شاهد تغییراتی بوده است که این تغییرات در امتداد تغییرات نظام جهانی قرار دارد.

سرویس جهان مشرق - مایکل پلیورت کارشناس مسائل اروپای شرقی، تحلیگر سیاسی، دیپلمات سابق اسرائیلی در مسکو، در گزارشی به مسئله نظم جدید جهانی و تغییرات قابل توجه در روابط اسرائیل با روسیه، همزمان با تغییرات روابط ایران و روسیه نسبت به سال‌های گذشته میپردازد. پلیورت در این گزارش می نویسد:

از زمان وقایع ۷ اکتبر، نه تنها اسرائیل، بلکه کل جهان به واقعیت جدیدی رسیده است. این واقعیت، تا حد زیادی، از فوریه ۲۰۲۲ - تقسیم جهان به بلوک های جدید - شروع به شکل گیری کرد. کشورهای غربی، اوکراین، اسرائیل، استرالیا و آرژانتین، در برابر روسیه، چین، ایران، برزیل، آفریقای جنوبی و کره شمالی. در ۱۳ اکتبر، رئیس جمهور روسیه، در جریان سفر خود به بیشکک، اولین سفر خارج از مرزهای روسیه پس از صدور حکم بازداشت بین المللی از سوی دادگاه کیفری لاهه، پوتین بیشتر سخنرانی خود را به درگیری بین اسرائیل و فلسطینیان اختصاص داد.

پرده آهنین جدیدی بر جهان فرود آمد

پوتین گفت: «اسرائیل یک حمله بی‌سابقه از سوی حماس را تجربه کرده است. غیرقابل قبول است که غزه مانند لنینگراد در جنگ جهانی دوم در محاصره باشد». وی افزود: «دلیل اصلی این رویدادها شکست سیاست آمریکا در خاورمیانه» است. از ماه اکتبر، مقامات ارشد دولت روسیه و شخص پوتین اغلب به جنگ در خاورمیانه اشاره کرده و آن را به عنوان نمونه ای از شکست "نظم آمریکا"، "شکست جهان تک قطبی" ذکر کرده اند.»

در کلام، آنها از خشونت بین طرفین ابراز تاسف می کنند، اما در واقع تنش در مناطق ما به خوبی به نفع روسیه است. چرا؟ دولت های غربی را از هم جدا می کند، توجه و منابع عظیم آن را از جبهه اوکراین منحرف می کند و معضلات دشواری را در مورد اولویت بندی جبهه ها ایجاد می کند.

در واقع دو موضوع، روابط روسیه و اسرائیل را شکل می دهد - جنگ در اوکراین و اتحاد سیاسی با ایران. هر دو یک تهدید واقعی برای امنیت ملی ما هستند. دو سال پیش، اسرائیل از ترس واکنش روسیه، به بی طرفی عملی در رابطه با جنگ در اوکراین پایبند بود. اسرائیل کمک های بشردوستانه و غیرنظامی ارائه کرد، اما تا به امروز از ارائه سیستم هایی که توسط روس ها به عنوان عبور از خط قرمز تلقی شود، خودداری کرده است.

انتظار اسرائیل نیز این بود که روس ها نیز از انتقال سلاح های قدرتمند به دشمنان ما خودداری کنند. یک مقام ارشد اسرائیلی بسیار به من گفت: "بدیهی است که ما انتظار طرفداری از اسرائیل از سوی روس ها را نداریم، اما احتمال آسیب به ما از سوی آنها بی نهایت است."

از آن زمان این موقعیت به سختی تغییر کرده است - هیچ انتظاری برای بهبود روابط وجود ندارد، بلکه تلاشی برای جلوگیری از وخامت شرایط است. برای روس ها، اسرائیل پیوست نظامی و سیاسی ایالات متحده در خاورمیانه است. نگرش نسبت به ما برگرفته از رابطه بین ابرقدرت هاست. آنچه در دو سال گذشته تغییر کرده است، روابط ایران و روسیه است - و از آن زمان به بعد فقط عمیق تر شده است.

سکوت عمیق پوتین در مورد حمله ایران به اسرائیل، حمایت از حمله ایران به اسرائیل توسط سفیر روسیه در سازمان ملل متحد و بسیج کانال های تبلیغاتی دولت روسیه علیه اسرائیل که به ادعای آنها، اسرائیل "استانداردهای دوگانه" را اعمال میکند، همه نشان می دهد که اتحاد روسیه و ایران در حال تشدید است. بخش عمده همکاری ها در حوزه نظامی و سیاسی است، اما در سال های اخیر افزایش محسوسی در روابط اقتصادی بین کشورها مشاهده نشده است.

به عقیده من، تا زمانی که جنگ در اوکراین ادامه دارد، محتمل ترین سناریو این است که وخامت روابط اسرائیل با روسیه ادامه خواهد داشت. پرده آهنین جدیدی بر جهان فرود می آید و بادهایی که در روابط بین الملل می وزد قوی‌تر از ماست. بهتر است به این ایده عادت کنیم که در آینده قابل پیش بینی هیچ نکته خوبی از بزرگترین کشور جهان برای ما وجود نخواهد داشت. تصادفی نیست که پهپادهای ایرانی هم به اوکراین و هم به اسرائیل حمله می کنند. شاید این فرصتی نیز باشد تا به خود یادآوری کنیم که می خواهیم به کدام بلوک تعلق داشته باشیم و از چه ارزش هایی نمی توانیم دست بکشیم.

دیگر خبرها

  • انفجار در حومه دمشق؛ اسرائیل مدعی رهگیری موشک و حمله متقابل است
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • اعتراف تل‌آویو به شکست پاتریوت آمریکا در برابر موشک ایرانی
  • اشتباه نتانیاهو به ایران فرصت داد بازدارندگی اسرائیل را نابود کند
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • زهر چشمی که ایران از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است